Brawl Stars este un joc creat de compania Supercell, lansat global pe 14 noiembrie, 2018 , care poate fi instalat pe un telefon mobil cu Android sau IOS.

In Brawl Stars trebuie sa te lupti cu alti jucatori in real time si sa ajungi primul pentru a castiga cat mai multe trofee. O data cu trofeele vin si diferiti Brawleri cum ar fi 8-BIT, care este o masina de jocuri cu o arma care trage cu lasere.

In afara de brawlerii castigati de la trophy road mai poti sa ii primesti si din cutii. Ca sa faci rost de aceste cutii doar trebuie sa ajungi pe un loc cat mai sus in meci, cu cat ai un loc mai bun cu atat o sa primesti mai multe puncte pentru cutii. La inceput ai doar un singur brawler: Shelly, care are o arma, shotgun, cu care isi nimiceste inamicii. Brawlerii au diferite raritati, cum ar fi Crow, care este ,,legendara” sau El Primo care este ,,rar”.

Cu cat raritatea unui brawler este mai mare, cu atat e mai greu de obtinut. O data cu trofeele mai primesti si moduri de joc cum ar fi Showdown, un battle royale in care trebuie sa ramai ultimul in viata, sau Gem Grab, trebuie sa iti ajuti echipa sa stranga cat mai multe pietre pretioase. Prima echipa care ajunge la peste 10 pietre pretioase si le are timp de 15 secunde castiga. Pe brawleri poti avea si diferite skinuri pe care le cumperi din magazin, cu gem-uri. Banutii si gemurile pot fi primite din cutii si pot fi cumparate cu bani reali.


1 comentariu

Radu · decembrie 10, 2019 la 5:29 pm

Interesant review. Voi reveni cu siguranta pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.