Gen: Sport

Lansare: 27 septembrie 2019

Studio: EA Sports

Distribuitor: EA

Platforme: Playstation 4, Xbox One, PC, Switch

Clasificare: A.G.

Sinopsis:

Bazat pe motorul grafic Frostbite, jocul FIFA 20 aduce la viață două fețe ale Sportului Rege – prestigiul scenei profesionale și o nouă experiență autentică a fotbalului de stradă în EA SPORTS VOLTA. Jocul FIFA 20 este plin de inovații, FOOTBALL INTELLIGENCE deblochează o platformă fără precedent pentru realismul la nivel de gameplay, FIFA Ultimate Team oferă mai multe modalități pentru a vă construi echipa dvs. de vis, iar EA SPORTS VOLTA întoarce jocul pe străzile orașului prin intermediul unui format autentic al meciurilor în componentă numerică redusă.

UEFA Champions League, Europa League și Super Cup revin din nou în FIFA 20 prin intermediul unor elemente UEFA autentice, cum ar fi transmisiunile oficiale, insignele și mingile folosite în meciuri, trofeele iconice și o varietate de moduri de joc, inclusiv FIFA 20 Ultimate Team, Modul Carieră, un mod Champions League standalone și multe altele.

Review

Încep prin a evidenția cea mai bună veste pe care putea să o primească publicul român, și anume, după mulți ani de dorințe și așteptări, în sfârșit LIGA 1 este prezentă integral în joc. Și mă bucur nespus în special pentru comunitatea de FIFA din România (una foarte importantă la nivel internațional) care merită pe deplin acest cadou. Acum vei avea ocazia să joci cu echipa ta favorită din România și să obții rezultatele pe care le-ai visat de când ai început să îmbraci culorile preferate pentru prima oară. Astfel, sunt prezente toate licențele echipelor românești (logo, echipament) și ale jucătorilor angrenați în Liga 1. Un aport important pentru această reușită este adus și de echipa de producție EA Games de la București.

În schimb, pentru fanii lui Cristiano Ronaldo, FIFA 20 va fi un motiv de dezamăgire. Producătorii americani au pierdut licența echipei Juventus în detrimentul celor de la Konami, astfel CR7 & co. vor juca sub numele de Piemonte Calcio.

Vizual arată extrem de bine, cu diferite locații una mai exotică și extravagantă decât cealaltă. Te vei plimba prin diferite zone ale lumii și vei descoperi diferite culturi fotbalistice, de la Joga Bonito Braziliană la skyscraper-urile japoneze. Volta ne pune la dispoziție un total de 17 terenuri diferite cu design unic, specific zonelor geografice.

Gameplay-ul este destul de distractiv, aici poți să-ți etalezi toate skill-urile și dacă nu ești suficient de talentat și totuși îți dorești un joc spectaculos poți activă opțiunea Auto Skills. Poate singurul inconvenient pe care l-am întâlnit a fost rată mare de rebound, practic mingile sutate de adversari spre poartă ajungeau din nou la ei. Dar, per total, acest mod este o sursă de distracție care nu ar trebui ratată.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.