Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera şi senzori de amprentă în display.

Mai sunt câteva zile până la lansarea Samsung Galaxy S10, despre care se zvonește că are codul intern „Beyond”. Unele zvonuri cu privire la specificațiile hardware ale telefoanelor au fost deja înregistrate pe internet. Unul dintre ei afirmă că Samsung va lansa simultan trei modele S10 diferite.

Dintre cele trei dispozitive, Beyond 1 va fi succesorul Galaxy S9, Beyond 2 va fi succesorul Galaxy S9 Plus, iar Beyond 0 va fi un nou dispozitiv entry-level.

Abia ce a ieşit pe uşă Galaxy Note 9 şi deja începem să vorbim mai serios despre un nou smartphone Samsung, modelul Galaxy S10, care cu siguranţă va fi lansat la începutul acestui an. Întrucât acesta va fi modelul cu nr.10, mulţi se aşteaptă la schimbări majore de design şi hardware, iar cele mai noi informaţii „pe surse” sugerează că avem motive bune să ne entuziasmăm, întrucât noul Galaxy S10 ar putea aduce tot ceea ce fanii Samsung au cerut în ultimii câţiva ani.

Procesor de ultimă generație

Ne putem aștepta ca Samsung Galaxy S10 să fie primul smartphone care va avea versiunea de ultimă generație a Qualcomm de la cel mai înalt procesor de telefonie mobilă Snapdragon, dincolo de actualul Snapdragon 845, pentru piața americană. Probabil că va lansa în restul lumii o versiune de generație următoare a chip-ului Exynos.

Senzor de cameră 3D

Se spune că modelul Galaxy S10 Plus va fi echipat cu o cameră cu două obiective în partea din față a aparatului și o cameră cu trei obiective în spate. Camera din spate va fi identică cu cea a modelului Galaxy S9 Plus, dar cu adăugarea unei lentile ultra-panoramice de 16MP, de 120 de grade și sensor 3D.

Categorii: Smartphone

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.